Vi har de bedste undervisere

Vi har de bedste undervisere

Hos Jagttegn.com har vi tilknyttet nogle af de bedste undervisere inden for deres felt. Vi er specialister i jagttegnsundervisning, forberedende kurser til haglskydeprøven og riffelprøven, og i undervisning i praktisk jagt for nye jægere.

Udover de omtalte kursusledere har vi yderligere 10 jagttegnslærere tilknyttet, og desuden har vi aftale med 14 haglbøsse skydeinstruktører der hjælper os med at gennemføre vores skydebanedage. På vores skydebanedage anvender vi normalt 1 instruktør pr. 3 elever, således at vi kan minimere ventetid, og herved skabe størst muligt aktivitetsniveau.

undervisere

Som tilknyttede undervisere har vi blandt andet:

LiseLise Gjersøe Vedelsby

Jagttegnslærer og censor ved den frivillige jagtprøve. Jeg har haft jagttegn siden 2005 og været jagtprøvelærer siden 2007. Jeg har afholdt kurser selv, men arbejder primært som free lance instruktør for andre kursusudbydere. 

Jeg bor i Espergærde med min mand, vores to børn og to labrador, og både børn og hunde er faste jagtkammerater på riffel- såvel som haglbøssejagt. Mit hjerte ligger dog hos jagten med haglbøsse og hund, hvadenten det er træk på ænder, drivjagt på fasaner eller jagt for stående hund. 

Til daglig arbejder jeg i et ejendomsudviklingsselskab i Valby. 

Jeg er uddannet hundeinstruktør ved Irene Jarnved og arbejder med apporterende og stående jagthunderacer. 

PerPer Toft Madsen

Jagttegnslærer. Har undervist siden 1986 både med egne jagtkurser og som medvirkende ved afvikling af den praktiske del hos andre kursersudbydere.
Er derfor nok en af de par håndfulde jagtundervisere i Danmark der har medvirket til undervisning af flest jagtelever.

Har været jæger siden siden 1973.

Tidligere lå min interesse til haglbøssejagten, men er i de senere år svinget mere over til riffeljagten.

Til dagligt er jeg beskæftiget inden for IT-branchen.


Jagttegn.com     •     Tel. 28 57 07 99     •     Mail:js@jagttegn.com     •     © Copyright 2014
Top